<<< Takaisin

PrinttejäPrintit on painettu paksummalle paperille ja painojälki on kiiltävä ja kaunis.
Hinta printille on 10€/kappale. Muutama vielä jäljellä!Printit on painettu paksummalle paperille, mutta niissä on marginaalit.
Hinta printille on 5€/kappale. Muutama vielä jäljellä!Taidepostikorttisetti "Misery as a butterfly"

Normaali postikortin koko A6, takapuoli on blanco jossa minun yhteystietoja.Yksi yksittäinen kortti €1,5
Tai
Kaikki neljä erilaista €5 yhteensä
Kuvtaidekirja Women as Lovers (omakustanne, 2020)WOMEN AS LOVERS on ensimmäinen julkaisuni joka julkaistiin 1.5.2020, kyseessä on kirjanen joka sisältää 78 sivua ja 36 teosta vuosilta 2004-2020.

Women as Lovers on retrospektiivinen julkaisu, jossa on koottuna teoksiani vuosien varrelta. Taiteilijan kehittyminen ilmaisussaan näkyy selvästi teoksissa, niiden sommittelussa ja värimaailmassa. Olen halunnut jakaa laajan kattauksen teoksistani vuosien varrelta. Materiaalin kokoaminen kirjaa varten ei ollut helppoa, sillä suuri osa vanhoista teoksista on joko tuhottu, kadonnut tai tuhoutunut kokonaan tai osittain säilytyksessä. Kuitenkin teoksia löytyi niin paljon, että niistä sai julkaisun aikaiseksi.

Vaikkakin Women as Lovers on retrospektinen julkaisu, se sisältää jatkuvan teeman. Kirjassa on vain naisten ja tyttöjen kuvia. Tahdon kuvilla keskustella naisen roolista länsimaisessa kulttuurissa. On sanottu, että nainen voi olla vain madonna tai huora. Tämä vastakkainasettelu kiehtoo minua taiteilijana, ja tahdon käsitellä sitä teoksissani. Naiset teoksissani voivat vaikuttaa seksikkäiltä ja hekumallisilta, mutta samalla he ovat loukattuja ja herkkiä rikkoutumaan. Tämä on nykymaailman kahtia jakautunut näkemys naisista.

Toinen jatkuva teema teoksissani ja kirjassa on mielenterveysongelmat. Itsensä vahingoittaminen, psykoottiset harhat, masennus ja lapsuuden traumat ovat aiheita, joihin palaan teoksissani jatkuvasti. Tarkoitus ei ole tahallaan shokeerata, vaikka tahdonkin tavallaan ravistella ihmisiä havaitsemaan epäkohdat ympärillämme. Jonkinasteisia mielenterveysongelmia on lähes jokaisella jossain kohtaa elämässään. Mielenterveyden ongelmat eivät saisi olla tabu, salainen ja häpeällinen asia, vaan asia, johon kaikki törmäävät jossain kohtaa elämässään, vaihe, josta on mahdollisuus päästä yli ja eheytyä. Sairaalahoitopaikat vähenevät, avohoidosta supistetaan jatkuvasti - tästä seurauksena meillä on rikkinäinen yhteiskunta. Etenkin nuorten naisten ja tyttöjen mielenterveysongelmat jäävät piiloon, kunnes räjähtävät kasvoille. Näin pitkälle ei saa tilannetta päästää. Mielenterveysongelmat tulee hoitaa heti ja mahdollisimman nopeasti, ennen kuin tilanne pääsee vaikeaksi.

Mielenterveyden ongelmista on myös mahdollisuus toipua. Eheytyminen alkaa, kun saa oikeanlaista ja oikea-aikaista hoitoa. Asian puheeksi ottaminen on ensimmäinen askel. Tahdonkin kirjan teoksillani puhuttaa nuoria naisia ja tyttöjä ottamaan mielenterveytensä vakavasti.

Kirjassa isossa roolissa ja esillä ovat musiikkilyriikat. Kuuntelen musiikkia jatkuvasti, ja musiikki onkin suuri osa luovaa prosessiani. Nämä lyriikat ovat tärkeitä avaimia kuvien tulkintaan. En tahdo paljastaa kuvieni merkityksiä suoraan, mutta annan vinkkejä ja vihjeitä, lyriikoiden avulla. Jokainen luo oman käsityksensä siitä, mitä kuvissani tapahtuu, ja tahdon antaa katsojalle tämän mahdollisuuden.

Kirjan hinta on 15€.


Kaikkia näitä tuotteita on mahdollista tilata minulta suoraan, mieluusti sähköpostitse.
Tilaukseen lisätään postituskulut, jotka riippuvat tilauksen koosta ja painosta.

liisa.k.sallinen (a) gmail.com