Ihmemaassa - mittatilauskorsetit
Hinnasto
Korsetti-infoa
Kuvia
Kuvataidekorsetti

Ihmemaassa - Vaatemallisto
Mallisto
Kokotaulukko

Tilaus ja yhteydenotto
FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Facebook
Blogi


Etusivulle





TILAUS JA YHTEYDENOTTO


Kiinnostutko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysele! Minut tavoittaa parhaiten osoitteesta

liisa (a) ihmemaassa.fi ja puhelimella 045-1267378.

Olen osa Kulttuuriosuuskunta Kidettä ja laskutus tapahtuu osuuskunnan kautta. Siitä, kuinka osuuskunta toimii, löytyy lisää F.A.Q-sivujen yhteydessä.

Malliston vaatteilla on oma kiinteä hintansa, sen sijaan mittatilauskorsetin hinta riippuu paljon käytetyistä materiaaleista, koosta ja korsetin mallista. Otathan minuun yhteyttä korsettitilauksen yhteydessä, jolloin voidaan selvittää korsetin lopullinen hinta! Hinnasto-sivulta löydät korsettien alkaen-hinnat, ja kuvia-sivulta löydät muutaman mallin, joille olen jo antanut hinnan.

Veloitan tilauksen yhteydessä asiakkaalta 30% tuotteen kokohinnasta. Nämä rahat menevät muunmuassa materiaaleihin. Minulla ei ole valmista kangasvarastoa, joten malliston tuotteet valmistetaan aina asiakkaan toiveen mukaan. Loput 70% maksetaan, kun tuote on valmis. Tuote luovutetaan asiakkaalle, kun asiakas toimittaa minulle tositteen, jossa näkyy että maksu on suoritettu Osuuskunta Kiteen tilille.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Jokaisesta tilauksesta tehdään kuitti, jossa selviävät tilattu tuote, koko, väri- ja materiaalivalinnat, toimitusaika ja muut yksityiskohdat.

Työhuoneeni sijaitsee Hämeenlinnassa, alle kilometrin päässä Hämeenlinnan rautatieasemalta. Sovitukset ja mittojen otot suoritetaan työhuoneellani.

Ihmemaassa pyrkii muodostamaan asiakassuhteen, joten yksikään asiakas ei ole "vain" asiakas, vaan oma tärkeä henkilönsä. Toivon kuulla, kuinka korsetti on toiminut ja onko valmistettu tuote mieluinen. Pyrin siihen, että asiakas on tyytyväinen ostokseensa, ja kuulen mielelläni tilaisuuksista, joissa asiakas edustaa tekemässäni vaatteessa tai korsetissa. Ihmemaassa on minulle sydämen asia, ja tahdon tehdä juuri Sinun päivästäsi erityisen uniikilla korsetilla tai vaatteella!

Kiitos ja yhteydenottoanne odottaen,
Liisa Sallinen