Ihmemaassa - mittatilauskorsetit
Hinnasto
Korsetti-infoa
Kuvia
Kuvataidekorsetti

Ihmemaassa - Vaatemallisto
Mallisto
Kokotaulukko

Tilaus ja yhteydenotto
FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Facebook
Blogi


Etusivulle

KUVATAIDEKORSETIT


Ihmemaassa ylpeänä esittää uuden korsettityypin: kuvataidekorsetin!

Kuvataidekorsetti on korsetti, jossa on käsin kangasmaalella suoraan kankaalle maalattu kuva. Korsetin pohjavärikin voi olla käsin maalattu.

Kuvataidekorsetti valmistetaan samoin kuin tavalliset kangaskorsetit, vahvoista materiaaleista ja hyväsi havaituilla tekniikoilla. Materiaalina käytetään coutil-kangasta ja teräsluita. Korsetissa voi olla plansetti, tai jokin muu kiinnitys, kuten nyöritys tai vetoketju.

Kuvan korsetin pintaan maalaan kangasmaaleilla ja kangastusseilla. Kun korsetti käsitellään maalauksen jälkeen, se ei päästä väriä ja toimii ihan kuin mikä hyvänsä korsetti. Vaikka kuvataidekorsetin maalaukset on käsitelty, sitä ei silti kannata pestä.

Korsettiin maalattava kuva voi olla mikä hyvänsä. Aihe voi olla mikä tahansa, vain taivas on rajana! Kuvien pakka, väritys ja tyyli ovat täysin sovittavissa. Jos sinulla on jokin teema tai aihe, joka on sydäntä lähellä: miksi ei tekisi korsettia tästä aiheesta!

Kuvataidekorsetin hinnoittelu riippuu maalattavan kuvan koosta, tarkkuudesta ja työmäärästä. Veloitan korsetin maalauksesta tuntihinnan 10€/tunti. Maalauksesta koituva ylimääräinen hinta lasketaan korsetin perushinnan päälle. Lisää hinnoistani löydät Hinnasto-osiosta. Tällä sivulla esitellyn korsetin maalaamiseen meni noin 5 tuntia. Kuvissa esiintyvään korsettiin on maalattu pohjaväri ja pinnan kuviot, sekä itse kuvat.


Muutama kuva tuomaan inspiraatiota ja ideaa!