Ihmemaassa - mittatilauskorsetit
Hinnasto
Korsetti-infoa
Kuvia
Kuvataidekorsetti

Ihmemaassa - Vaatemallisto
Mallisto
Kokotaulukko

Tilaus ja yhteydenotto
FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Facebook
Blogi


Etusivulle

F.A.Q - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


Kuka on Liisa Sallinen?

Olen vuonna 1987 syntynyt nainen Hämeenlinnasta. Olen valmistunut vaatetusompelijaksi vuonna 2012 Tampereen Ammattiopistosta ja nyt olen viimeisen vuoden vaatetusmuotoilijaopiskelija Hämeen Ammattikorkeakolulussa. Olen tehnyt korsetteja 17-vuotiaasta lähtien, ja korsetit ovat olleet intohimoni siitä alkaen. Valmistumisen kynnyksellä tahdoin tehdä jotain omaa, siispä loin Ihmemaassa-tuotemerkin ja lähden kehittämään sitä eteenpäin.


Mitä tarkoittaa vaatetusmuotoilu?

Vaatetusmutoilija on designer, vaatesuunnittelija. Opintoni ompelijana täydentävät koulutustani muotoilijana, sillä pystyn suunnitellessani miettiä rakenteita ja tuotteiden valmistettavuutta. Olen vaatetusalan ammattilainen.


Miten osuuskunta toimii?

Kulttuuriosuuskunta Kide on Hämeenlinnalainen kulttuuriosuuskunta. Osuuskunta huolehtii laskutuksesta ja palkan maksusta tililleni. Kun asiakas maksaa tuotteen osuuskunnan tilille, osuuskunta ottaa proviision summasta itselleen ja maksaa palkan minun tililleni. Kulttuuriosuuskunta Kiteellä on myymälä Hämeenlinnan keskustassa, osoitteessa Palokunnankatu 9, Wetterhoffin talo. Myymälässä on osuuskuntalaisten tuotteita myynnissä.


Miksi juuri korsetit?

Olen valmistanut korsetteja jo 17-vuotiaasta asti. Minua viehättää korseteissa oikeastaan kaikki, niiden historia, rakenne ja ulkonäkö. Korsetti on mielenkiintoinen, jännittävä vaate joka sopii niin morsiamelle, ylioppilaalle tai vartalon muokkauksesta sopivalle. Olen harrastanut tight-lacingia (eli vartalonmuokkausta korsetilla, korsetin päivittäistä käyttöä) joten tiedän, millainen rakenne tight-lacing korsetille on parhain. Mikäli haaveilet omasta korsetistasi, ota rohkeasti yhteyttä ja osaan neuvoa sinulle millainen korsetti olisi paras tarkoitukseesi.


Teetkö muuta kuin korsetteja?

Tottakai! Mikäli sinulla on jokin vaatetoive tai haave joka odottaa vain toteuttamista, otathan yhteyttä! Olen vaatetusalan ammattilainen, jolta sujuu niin naisten juhlapuvut, housut, paidat ja hameet! Myös miesten vaatteita osaan tehdä.


Mistä saat innoituksesi ja inspiraatiosi?

Minua innostaa kuvataide, musiikki ja luonto. Olen todella visuaalinen ihminen ja kaikki näkemäni innostaa ja inspiroi. Ihmemaassa-vaatemallistoni inspiraationa on armeija-tyyli yhdistettynä supernaiselliseen muotokieleen. Tahdon pukea rohkeita ja tyylikkäitä naisia, jotka eivät epäröi säväyttää pukeutumisellaan. Ihmemaassa- vaatemallisto on käytännöllinen mutta tyylikäs. En seuraa aktiivisesti muotia, vaan pyrin suunnittelemaan vaatteita jotka toimivat ajasta toiseen. Mallistoni vaatteet ovat monipuolisia, sillä sama malli voi olla aivan eri näköinen eri materiaalissa ja värissä.